Hos svärföräldrarna såg jag för första gången hydroponisk odling. Min svärfar vet hur kass jag är på att komma-i-håg att vattna… om jag någonsin lyckats få fram en planta så är det för att han har gått och vattnet åt mig haha!!

Men, detta lät ändå lovande. Istället för jord så använder man vatten. Och det fina med det är att man då bara behöver vattna typ varannan vecka och det klarar till och med jag – om jag sätter in det i kalendern. Jag gillar ju egentligen grejen med eget odlat men har haft svårt att få till just det där med vattningen och då faller ju allt.

Svärföräldrarna har en Harvy som verkar vara originalet. Jag snålade till och gick till IKEA istället och köpte deras grejer. Köpte lådor, lampa, odlingskuber, näring. Frön var svåra att hitta på stan i november men jag hittade gäng väldigt gamla påsar. De har legat i vårt plåtskjul så har säkert varit fuktiga, stekta, frysta i omgångar så vi får se hur det går. Wish me luck!

Starten

Följ mig gärna i min vardag på   eller  Som lärare i sociala medier tipsar jag om lite tricks på ett annat instagramkonto, nämligen Pias underbara sociala medier. Jag uppdaterar oregelbundet även på Youtube, Tiktok, Twitter, Snapchat och Linkedn.
Hydroponisk odling – för dig och mig utan gröna fingrar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *