Polen – Warszawa: SPA

Start | Flyg och boendePraktiskt | Stadsbilder | ÄtaAtt göra | Museum | ShoppingSPAZoo


 
Jag hade hört och läst mycket om att svenskar åker och spa:ar i Polen för det är så billigt. Men SÅ himla billigt tycker jag inte att det var? I Expressen 2015 skrevs det om 3 behandlingar och dag-spa för SEK1200 på Hotel Marriott. Nu kostar det drygt SEK1000 och då får du bara två behandlingar. Ja, det är billigare än i Sverige, men långt ifrån för att räkna in för resa och hotell.
Nu är ju just exemplet på ett finare hotell, jag försökte hitta andra ställen men de billigare kanske inte har hemsida? Sen kan jag ju inte språket så jag går säkert bet på grund av det också.
Ett annat ställe jag kollade på, Oasis, hade dag-spa och för en timmes massage får man då ge omkring SEK500. Så igen, lite billigare än i Sverige men inte extremt. Jag har ju Goa, Indien, att jämföra med, då kostade det SEK100 men det är ju galet billigt. Har du några tips på bra SPA-ställen i Warszawa? Kommentera gärna!spa symbol

[Vi var i Warszawa april 2017]