Shoppa i Indien: Damkläder

Shopping i Indien| Skor | Flickor |Pojkar/Män | Dam 


Det går inte att motstå att handla vackra indiska tunikor och klänningar, trots att jag inte riktigt vet när jag ska använda dem. De känns lite osvenska – men vackra! Inte knasbilliga, men 200-400kr är ju långt ifrån dyrt då de känns väldigt välsydda. Köpta nedan tunikor och klänningar i en affär som heter WforWoman och som även finns on-line.

Klänning
Klänning
Lång tunika
Lång tunika
Tunika med cape över
Tunika med cape över (eller vad det nu heter)
Lång tunika - favoriten!
Lång tunika – favoriten!
Klänning som skulle bli present
Klänning som skulle bli present
Vissa saker är så billigt att man inte orkar pruta. Dessa byxor skulle kosta 495 rupier sa kvinnan, ”but for you 300”. Alltså 42SEK. Det är ju ingen kvalitet att tala om men jag hade inte ens kunnat få tyget för den summan i Sverige. Dessa är också perfekta för mig att jobba hemma i – så länge videosamtalen inte kräver att jag ska ställa mig upp! För visst är de lite pyjamas eller semester? Eller?
Byxor
Indiska tyger
Indiska tyger
Indiska tyger