Start

Snabblänkar till frön:
[maxbutton id=”3″]  [maxbutton id=”2″] [maxbutton id=”4″] [maxbutton id=”5″] [maxbutton id=”1″] [maxbutton id=”6″]

Välkommen till mitt lilla place på nätet om odling. Här samlar jag det jag läser och lär. Jag gillar att testa olika sorter, främst tomater, och det det finns ju galet många sorter! En del är vackra och smaklösa, andra intetsägande i utseende men fantastiska i smak – en del både-och. Vissa sorter verkar trivas hos mig – men inte hos andra, och tvärtom. En spännande hobby med många nötter att knäcka och det är en rolig utmaning med jord, gödsel, väder, vind, placering och att du kommer-i-håg att vattna! 

Jag säljer frön på hobbynivå (se ”Webshop” i menyn ovan). Shopen finns för att jag tycker det är roligt att pyssla med frön, men också för att jag undervisar i att skapa hemsidor/webshop så jag behöver något att administrera som är på riktigt.

Överskottet går till att först täcka kostnader för webbhotellet – därefter till välgörenhet. Vid nyår 21/22 var alla kostnader för webbhotellet betalda så därefter har överskottet skickats till olika beståndsföreningar/organisationer:

  • 2500kr inbetalt till Basundharas vänner. Det är en förening som utan 1 kr i administrativa avgifter ger biståndet vidare. Jag har själv besökt det barnhem och skola som föreningen ger pengarna till, i Indien. Fantastiska människor arbetar där och gör underverk med små medel.
  • 28 februari kunde jag – tack vare er som handlar frön – swisha 1500kr till Ukraina (UNICEF). 
Nyskördat, mitten av augusti 2020