Det har irriterat mig att det är så mycket män överallt! I alla affärer och på gatorna så är majoriteten helt klart män. På nationella flygplatsen i Delhi var det 3 köer för män och en för kvinnor. Blir så less!
Var är den kloka driftiga indiska kvinnan?
Jo dom finns! När vi skulle på planet från Delhi till Bhubaneswar ser jag ett gäng kvinnor med mycket rosa i kläderna och funderar på om de tillhör den fantastsika rörelsen Gulabi gang. Gulabi gang kämpar för kvinnors rätt i Indien.
Väl på planet (vi flyger inrikes med www.goindigo.in) så är det en kvinnlig kapten och flygvärdinnorna bär knappar som det står ”Girl power” på. Nu fick jag hopp om mänskligheten igen!

Följ mig gärna i min vardag på   eller  Som lärare i sociala medier tipsar jag om lite tricks på ett annat instagramkonto, nämligen Pias underbara sociala medier. Jag uppdaterar oregelbundet även på Youtube, Tiktok, Twitter, Snapchat och Linkedn.
Girl power

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *