Devika och jag hade bestämt oss för en mamma-dotter-dag och att vi skulle bland annat gå på dag-spa i stan. Vi valde det som heter PAUS, vid hotell Ekoxen i Linköping. Vi hade först ingen tanke på att filma där men eftersom vi var helt själv där kunde jag inte låta blir.
Jag är ju inte bara youtuber, lärare och massör utan även spa-terapeut så i videon får du höra om vad spa egentligen är. Var snäll mot dig själv och boka in ett spa-besök snart ?
 

Följ mig gärna i min vardag på   eller  Som lärare i sociala medier tipsar jag om lite tricks på ett annat instagramkonto, nämligen Pias underbara sociala medier. Jag uppdaterar oregelbundet även på Youtube, Tiktok, Twitter, Snapchat och Linkedn.
Vad är SPA egentligen?
Märkt på:                                        

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *