Etiketter

2020 färgkodade lapparna så det var enkelt att se om det var höga, halvhöga (tjuvas, binds) eller lägre (tjuvas och binds inte). Märkte efter ett tag att jag ändå hade koll på det så vet inte om jag gör det igen.

Jag provade alla möjliga sätt att märka. Det viktiga är givetvis en riktigt bra permanent penna. Ändå ramlade etiketter bort och jag blandade ihop så det var några “surprise” 😆 😅

Beställde en massa plastskyltar att skriva på själv, från Wish. Både vita “pinnar” och rosa “bulliga”. Det tar ju ett tag att få därifrån men den som väntar på något gott…

    

Jag gjorde några så här avancerade också:

Det var faktiskt riktigt bra att ha med mer detaljer, speciellt när jag odlade så mycket och är nybörjare. Kul också för familjen som har ännu mindre koll än jag om vad det är. Jag skrev alltså ut på papper och laminerade lapparna. Tycker det är väl värt pengarna med en lamineringsmaskin. Jag har haft en maskin i flera år och använder den till allt möjligt – tror min kommer från Clas Olsson.

Och apropå lappar. Jag har ju så dåligt minne, så nu har jag skrivit lite lathundar på baksidan av smörpaketslock, när jag ska göra vad vi fröodlingen. Skriver med vattenfast penna (så klart!). Har sett att en del klipper just smörpaketslock i remsor och använder det som skyltar. Både det och egentligen baksidan av mjölkkartonger går ju. Åter igen, med en bra spritpenna så går ju det mesta!