Rum uthyres i Sturefors

Vi hyr ut ett rum i vår källare och vi som bor i resten av huset är två vuxna, två barn (9 och 11 år), en hund, två katter.
Sturefors ligger 1 mil söder om Linköping. I närheten finns el-ljusspår, badplats, kyrka, ICA-affär, pizzeria, trevliga promenadstråk.
Det går regelbundet bussar till stan och det tar ca. 20 min. Från resecentrum går bussar till universitetet (ca en kvart). Sjukhuset ligger på vägen in. Passar tiden så kan du ibland åka med Patrik in till Linköping centrum på morgonen. Har du egen bil så parkerar du gratis utanför huset.
Kolla busstabellerna här: https://www.ostgotatrafiken.se (sök på Sturefors till Linköpings resecentrum).

Rummet och huset

Rummet är på cirka 7 kvadrat med en våningssäng (men det är bara du som bor i rummet). Du har en egen garderob. Det finns en toalett med dusch och bastu utanför. Duschen använder vi andra på morgonen men i övrigt har du badrummet för dig själv.
Någon enstaka period har vi två inneboende men det är i undantagsfall, och då delar ni badrum. En av er bor på en bäddsoffa i rummet intill. Detta sker främst i terminsstart när Linköping svämmar över av studenter som inte hunnit hitta bostad.
Det finns WiFi som du kan använda.
Sängen är bäddad med nytvättade sängkläder när du kommer och det finns badlakan att låna. Behöver du tvätta så går det att lösa. Du grovstädar rummet innan du far, vi dammsuger och byter lakan efter du har åkt.
Du har plats i kyl, frys och skafferi att använda. Du använder köket när du behöver så ibland är vi där samtidigt och ibland är du där själv.
Vi har kaffe, te, smör, olja, vanliga kryddor som du gärna får använda till rimlig mängd.
Klicka på bilden så får du se den i större format.
      

Själva uthyrningen

Priser 2019. Vi har rummet färdigt från klockan 15.00 din första dag och räknar med att du är ute före 12.00 din sista dag.
Alternativ att boka:

  • Söndag till söndag: 1500kr
  • Söndag till fredag: 1350kr
  • Fredag till söndag: 700kr

Rummet anses som bokat när du har betalat in halva hyran i förskott. Andra halvan betalar du när du kommer hit.
Återbetalning av förskottsinbetalningen ges när du avbokar 2 veckor i förväg. Vid senare avbokning återbetalas inte förskottsinbetalningen.
Om du hyr återkommande flera tillfällen under året betalar du förskott endast för första perioden.

Husregler

Eftersom vi också bor i huset så krävs ömsesidig respekt.  Vi försöker därför att inte störa varandra sent på kvällen eller tidigt på morgonen.  Du kan inte ha gäster eller husdjur med dig. Eventuell rökning sker utomhus. Om vi upplever att du eller dina vanor inte fungerar med vår familj så måste vi säga upp din bokning med omedelbar verkan. Du får tillbaka pengarna för de nätter du inte har utnyttjat. Vi är dock vana vid att ha andra än familjen i huset så det har hittills aldrig varit ett problem.

Intresserad?

Mejla pia@pianyberg.se och berätta lite om dig själv, när du behöver rummet och om du har eventuella frågor.  Vi förbehåller vi oss rätten att säga nej utan att ange orsak.

Omgivningen

Vi bor i Sturefors, 1 mil söder om Linköping. Det går bussar relativt ofta.