Boende Goa,  Djur Indien,  Indien 2017,  Palolem

2 heldagar kvar i Goa

Känns så bra att vi tog rejält med tid här i Goa – så har vi två dagar i Mumbai/Bombay också! En stad jag längtat länge efter att få uppleva. Jag har oräkneligt antal foton i datorn som jag inte hunnit gå genom eller blogga om så det får bli härliga återupplevelser i vinterkylan hemma.
Idag tänkte vi möta upp några Stockholmsvänner på en annan strand. Får se hur det går, Patrik mår lite tjyvens, jag är trött (vilket är ovanligt för mig) och Alex fot gör ont.
Till mitt morgonkaffe idag landade en falk precis utanför köksfönstret – häftigt!! Älskar att vi faktiskt bor i djungeln. Häromdagen var det apor och varje dag är det hundar, katter, kråkor och kor som syns och hörs. Och så böneutroparen vid 6.30 varje morgon.

 

Comments Off on 2 heldagar kvar i Goa