Indien 2017,  New Delhi

Ljud ljud ljud

Hade helt förträngt att det är ljud hela tiden i Indien. När vi kom till hotellet inatt var det visserligen tyst på gatan utanför men inte inne på hotellet! Det vete sjutton vad de gör hela nätterna men det hörs något heeeeela tiden. Inte bråk eller samtal men typ storstädning?
Vi sov fram till lunch, till ljuden inifrån hotellet ljud samt gatuljuden som sätter fart på morgon. Ljud hela tiden! Vi måste varit enormt trötta för att ha klarat att sova så länge…

Filmklippet är från mitt på dagen från vårt hotellfönster. Jaaaaa jag vet Anders att kameran ska vara åt andra hållet men då syntes bara stenmur ? och så blir det så bra i mobilversion ?
Åt lunch på Sam’s Café som syns skyltat i videon. Jättegod mat! Vi fick fönsterplats så fick se myllret från gatan utan att behöva trängas. Efter en timme ville jag ”stänga av Tv:n”. Kände mig fascinerad av trafiken, beklämd av alla fattiga, road av allt annorlunda och huvudet sprängdes av resdamm och kanske föroreningarna.
Mer foton finns men nu ska vi leta upp familjen S som är ute i myllret.
Dagens förutsättningar: