Son och mor
Djur Indien,  Goa,  Indien 2017

Nästan tyst!

Upplever just nu min mest tysta stund på denna resa i sällskap med ett gäng syrsor.

Devika har varit hängig idag och sovit nästan hela dagen – men ingen Delhi-belly tackom och lovom!
Patrik och Alexander är nu på ”byn” och hämtar middag åt oss, så jag sitter och hänger på vår balkong. Verkar som Devika är så pigg att hon bläddrar på mobilen i sängen iallafall så det måste vi se som framsteg.
Tidigare idag åt vi alla frukost på Ferns med familjen Schough men Patrik och Devika gick hem sen så hon fick vila.

Säng sjuk
Kurering pågår för Devika
Scoughs bekantade sig med området och jag och Alex hängde vid stranden. Letade snäckor, badade och solade. Alltid mysigt tycker jag att vara själv med ett barn, blir annan närhet då.
Son och mor
Premiär med min selfie-pinne
Fick just veta att Ruby stångats av en ko så hon ramlat omkull! Hon hoppade undan för att inte bli överkörd så blev det detta istället! Hon är ok hälsar Karolina men det var säkert ingen kul upplevelse.
Apropå kor så jag just till P tidigare idag att jag börjar bli så van dem så jag nästan kommer sakna dem hemma!
Alla vill ha free wi-fi