Boende Goa,  Djur Indien,  Goa,  Indien 2017,  Mat Indien,  Palolem

Familjen Schough-Gabrielsson är här!

Familjen Schough-Gabrielsson bestämde sig för att komma till Goa tidigare än planerat till vår stora glädje! Ruby och Devika klickar så bra, och det är så underbart att se.

Alexander känner förvisso att han kommer lite vid sidan men vi försöker hitta sätt så han också har det bra. Det blir ju hans tur i något annat sammanhang, så är ju livet. Som tur är så är han lättroad.

 
Vi var ju tvungna att rekommendera mysiga Fern’s by Kate’s och de slog till och med till och bokade boende där.
Vi slappade vid stranden till långt in på kvällen och kom ikapp med vad vi alla gjort de senaste dagarna – och i våra liv! Så härligt att ha tid att bara prata och umgås och få bli serverad fantastiskt god mat vid stranden och senare i sanden (!).


Enda negativa med dagen: de sköt fyrverkerier några meter från vårt bord och lösa hundar försökte fånga eld-glittret. En verkade ha fått något i pälsen och gnodde sig i pälsen. Jag hatar verkligen fyrverkerier och så även här.

 

Comments Off on Familjen Schough-Gabrielsson är här!