Titanic

Första dagen på Palolem beach stannade rikshan utanför Titanic och där har vi liksom blivit kvar. Allt man kan önska finns där. Gratis solstolar, god mat och toaletter. Kanske allt finns på de andra “shacken” också, men vi blev kvar.
Vi tänker absolut åka tillbaka så frågade vad en “hut” kostar på Titanic och servitören trodde 2000/natt (ca. 280SEK}. Men på hemsidan jag hittar står det nästan dubbelt?

Huts hos Titanic
Huts hos Titanic, några meter från stranden

Fern’s by Kate

Vi har ätit på Fern’s by Kate flera gånger. De har fläsk! Och även boende… ser jättemysigt ut.
Ferns

Följ mig gärna i min vardag på   eller  Som lärare i sociala medier tipsar jag om lite tricks på ett annat instagramkonto, nämligen Pias underbara sociala medier. Jag uppdaterar oregelbundet även på Youtube, Tiktok, Twitter, Snapchat och Linkedn.
Boende Goa Palolem Beach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *