Vi spenderade julaftons dag på Palolem beach efter frukost på Fern’s by Kate. Där kunde vi beställa bacon för första gången på resan. Lite bisarrt att vi sedan sprang på en grisfamilj när vi kom ut ? ? Och Alex som häromdagen skulle bli vegetarian, åt mest bacon av alla.

Grisar i Goa
Grisar i Goa

Fler på stranden idag då det är lördag
Fler på stranden idag då det är lördag

Vi åkte hem med trötta barn och så stack Patrik och jag till “stan” Chaudi för att bunkra lite. Det är som sagt lite svårt att hitta sånt vi är vana vid. Nu var marknaden stängd, och den trånga affären. Hittade lite chips, nötter och mjölk iallafall. Och till Patriks stora glädje ett “systembolag” där ölen kostade 50 rupier (7 SEK}.
Ölshop
Sysset

Alltid tagetesdekorationer eller annat för att hedra ägare och gudar
Alltid tagetesdekorationer eller annat för att hedra ägare och gudar

Blev lite nervösa att passera stirrande kossan med horn...
Blev lite nervösa att passera stirrande kossan med horn…

Det är förvånansvärt mycket julpyntat omkring Palolem. Eller kanske helt naturligt eftersom Goa tillhört Portugal till 1961 (övriga Indien tillhörde Storbritannien till 1947). Man ser mycket kyrkor och kors här och där. Portugiserna är ju katolska, så gissningsvis har det satt spår och även alla turister.
Många kyrkor i Goa
Många kyrkor i Goa

Juldekorationer finns - och tomtar på moped
Juldekorationer finns – och tomtar på moped

Julaftonsdag i Goa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *