I natt går flyget från Mumbai, till München, vidare till Arlanda och sedan är vi hemma i Sturefors efter 17. Om allt går enligt tidsschemat vill säga men vi brukar ha tur med det på våra resor. Så har vi förvisso alltid god marginal i bytena så en liten försening påverkar oss sällan. Vi laddar med underhållning i våra mobiler så tiden går – själv ägnar jag mig docl allra mest åt att spana på folk och att fotografera.
Tack Indien för 18 nätter under din himmel. Det har varit fantastiskt, jobbigt, skönt, tankeväckande, roligt, läskigt, befriande, frustrerande, gott, äckligt – men aldrig tråkigt.
Och… tack Indien för den glädje och kärlek vi får med Devika! 
Kärlek

Följ mig gärna i min vardag på   eller  Som lärare i sociala medier tipsar jag om lite tricks på ett annat instagramkonto, nämligen Pias underbara sociala medier. Jag uppdaterar oregelbundet även på Youtube, Tiktok, Twitter, Snapchat och Linkedn.
♥ Thank you India ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *