Visas Facebook-grupper är jättestora och som nybörjare inom ett ämne har du säkert samma frågor – som har blivit besvarade många gånger tidigare. Innan du postar är det därför jättesnällt om du först söker på din fråga. Här i videon ser du hur du söker i grupper, samt på en sida eller på en profil.

 

Ibland glömmer vi alla bort oss, och frågar utan att söka. Då är det snällt om andra svarar vänligt och ödmjukt så blir Facebook och trevligt ställe att vara på. Det går ju bra att dela detta också, så fler får lära sig detta.

Följ mig gärna i min vardag på   eller  Som lärare i sociala medier tipsar jag om lite tricks på ett annat instagramkonto, nämligen Pias underbara sociala medier. Jag uppdaterar oregelbundet även på Youtube, Tiktok, Twitter, Snapchat och Linkedn.
Sök i en grupp – innan du frågar – tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *