Om Pia

Välkommen till mitt hem på nätet!

På nätet har jag haft egna sajter sedan 1999 – helt otroligt egentligen, men jag var en early adopter. Den första sajten var handkodad och handlade om min labrador Fido. Sedan dessa har innehållet skiftat genom åren. “Schnauzerian” hade jag några år och där var det stor aktivitet från mig och min man och besökare som skrev i gästboken – det fanns ju inte kommentarer på samma sätt då.

Just den här adressen har jag haft ett tiotal år och periodvis har jag bloggat regelbundet, periodvis inte. Innehållet handlade först om LCHF-kost, sedan en tid för mer personligt om resor och adoption. En del finns kvar, en del är bortplockat. Idag är det mest för min egen skull och för familjens, mest minnen från resor.

Min största succé på nätet var på en annan adress och handlade om LCHF-kost, nämligen Kostrådgivarna.

Periodvis har jag som egen företagare arbetat med andras webbsidor och sociala medier. Jag drev också två massagesalonger (“Pias massage”) en i Linköping och en i Sturefors i några år.

Idag är jag tillbaks som lärare och “bara” anställd. Formellt är jag utbildad och legitimerad gymnasielärare (svenska och engelska) men i och med mitt stora intresse för nätet och sociala medier så är det mest där min undervisning är idag, som distanslärare på Kalix folkhögskola.

Ha det fint!

Pia.

Pia framför en lightring-lampa och en skylt med Kalix folkhögskola.