Välkommen till mitt hem på nätet!

På nätet har jag haft egna sajter sedan 1999 – helt otroligt egentligen men jag var en early adopter. Den första sajten var handkodad och handlade om min labrador Fido. Sedan dessa har innehållet skiftat genom åren. “Schnauzerian” hade jag några år och där var det stor aktivitet från mig och min man och följare som skrev i gästboken – det fanns ju inte kommentarer på samma sätt då.

Just på den här adressen har jag haft ett tiotal år och periodvis har jag bloggat regelbundet, periodvis inte. Innehållet handlade först om LCHF-kost, sedan en tid för mer personligt om resor och adoption. En del finns kvar, en del är bortplockat.  Min största succé var just om LCHF-kost, Kostrådgivarna, men den är vilande sedan några år.

Bloggandet är mycket för min egen skull, för att spara saker för minnet. Det är bra att ha ett “hem” på nätet där jag kan visa saker jag pratar om IRL eller i olika FB-grupper eller Instagramkommentarer.

Mitt jobb handlar om den digitala världen och sociala medier så jag har ett personligt konto instagramkonto  och ett mer jobbkonto.  Jag är en sådan som nördar in mig på saker en tid, och går sedan vidare till något annat. Just 2020 är det mycket odling, tomatrecept och fotografering som cirkulerar i mitt huvud.  Odling har ju blivit ett rejält uppsving under coronan men intresset vaknade faktiskt lite innan coronan. Jag blev i höstas visad “hydropoonisk odling” av svärfar och sedan fick jag ett gäng fröer av min kollega. Sen var det kört och det blev en himla massa roligt till sommaren i trädgården!

Ha det fint!

Pia.

Följ mig gärna på sociala medier:

Om mat, viktminskning (viktväktarna)
Om sociala medier, nätet, appar, teknik

Jag uppdaterar oregelbundet även på Youtube, Tiktok, Twitter, Snapchat och Linkedn.Följ mig gärna på Instagram!