Indien 2017,  New Delhi,  Shopping i Indien

Natt 3: Ljud…

Nu är klockan 8 här. Jädrans liv inatt också på hotellet – och utanför. Nu börjar jag förstå att ”Ljudisolering” inte är så konstigt i filtret när man söker hotell. Men jag har då aldrig varit med om ett hotell som har musik och högljudda gäster (utan tillsägelser) till 5 på morgonen! Och inte bara att vårt rum störs utan det hörs verkligen på alla våningsplan.
Hotellet har massor utmärkelser i entrén, bland annat ”Excellent” från Tripadvisory. Är de köpta?!
Bild från igår när vi köpte mandelkakor (glutenfria!).
Mandel
Så typiskt Indien: jag protesterade på priset (ca 20 Sek). Han säger ok, 15 sek. När jag sen ska betala har han ingen växel (yeah right) så det blir 20sek ändå. Dyrt för Indien, vi skulle prutat mer men ibland orkar man bara inte!
Något vi noterade var att på vissa ställen vägrade de pruta, så minns vi inte att det var förra gången. Mats och Karolina som rest jättemycket i Indien håller med och vi tycker alla att visst är det billigt fortfarande, men att vissa saker närmar sig svenska priser.
Nedan köper vi ”bindisar”. Det är alltså klistermärken som man sätter i pannan när man vill vara fin. Det är inte kastmärken som många tror. Ibland sätter de bara röd förg där, det fick vi på barnhemmet när vi hömtade Devika.
Bindisar ska vi självklart ha på oss när vi går på middag hemma hos Mahdu imorgon. Allas vår Mahdu som arbetat många år för Adoptionscentrum.

Bindisar
Bindisar
Bindisar
Bindisar
Bindisar
Bindisar
Det var lite mer indisk prisnivå: 5sek för en karta.
Lyckades också hitta kamersladd till datorn för en tia så förvänta er en bildbomb inom kort.