Goa,  Indien 2017

Dag 1 Goa (Palolem beach)

Sov som stockar och vaknade till ljudet av tuppar, hundar och getter. Så skönt att få alla trafikljud utbytta som vi haft i staden den senaste veckan.
Vi tog en tur till närmsta by. Hade planerat att ha mycket självhushåll i lägenheten så letade upp ett supermarket. Där var det trångt och klaustrofobiskt och kön ringlade lång. Det fanns inte alls mycket som vi är vana vid. Gissar att man kanske går till marknad för färskare saker. Längtade hem till ICA Sturefors!
Efter det begav vi oss till stranden Palolem. Heeeelt underbart! Längtade definitivt inte hem längre. 

 

Mojito-drinken smakade visserligen persilja. ? I-landsproblem!!

Korma
Chicken Korma – all time favorite! Här med någon tvist med lite frukt.

Priserna på strandrestaurangen var mycket billigare än de vi varit på i Delhi och hotellet i Bhubaneswar så nu känns det ganska onödigt att laga maten själva. Åt gott, badade mycket i det varma vattnet och mådde bäst. Dit lär vi väl gå varje dag, varvat med bad i polen vid lägenheten. Tror vi kommer få en bra vecka ??
Sitter just nu vid nämnda polen och skriver. Barnen badar. Försökte göra en panoramabild ser ut som polen svänger?

Lyxigt att vara helt själva vid poolen! Fast det är inte helt sant. Fullt med mygg! Vi måste nog rafsa ihop oss och fly. Men annars… har detta varit den bästa dan-före-dopparedan – ever! Gotta rush!!!

Comments Off on Dag 1 Goa (Palolem beach)