Goa,  Indien 2017,  Resdagar

Resdag till Goa

Idag har det varit en lång resdag. Vi lämnade hotellet i Bhubaneswar klockan 11 och kom till lägenheten i Goa efter midnatt – och ändå med bara med 3 timmars flygning. Flygbolaget Indigo hade satt rutten att byta i Bengalore med 5 timmars uppehåll så det var bara att anpassa oss till det hela.
Tur att de även har engelska som stort språk…

Övervägde att stanna någon dag där men samtidigt är det skönt att komma fram. Nu vill vi packa upp och vara stilla ett tag. Tycker ändå det har funkat förvånansvärt bra med 3 olika övernattningsställen sedan vi åkte från Linköping. Jag brukar vilja packa upp och organisera innehållet i väskorna men har accepterat läget.
Vi spenderade alltså 5 timmar på Bengalores flygplats. Väldigt modern, fräsch och den hade massor shopping och matställen. Priserna är nästan svenska på många saker men det höll oss sysselsatta en stund att gå runt och titta. Lite (stark!) mat, mobilaktiviteter och kaffe på det så hips vips var klockan slagen och ombord vi gick.

Skönt att barnen blir äldre och har sina telefoner som de kan lyssna på offline Storytel, se offline Netflix och naturligtvis, spela på. Hemma kan det bli för mycket emellanåt men det är så tacksamt när vi reser. Samtidigt missar de det som jag älskar, att titta på folk, I love it!

Nu ska vi sova och vakna upp till vad vi tror är en helt fantastisk plats på jorden… Anade i mörkret på vägen hit att detta är ett helt annat Indien än vad vi tidigare sett…