Adoption,  Cuttack,  Indien 2017

Fullspäckad känslosam dag

Långa taxiresor, med allt som ses från vägen, ovanligt galen trög trafik på grund av stor cricketmatch mellan Indien och Sri Lanka.
Målet med dagen var främst barnhemsbesök och att få besöka skolan vår förening bistår. På barnhemmet var det otroligt känslosamt för oss alla, att se nyfödda bebisar, äldre barn och allt däremellan, personal vi mött tidigare, älskade nannys, fotovisningar på Sverige-barn, samtal med föreståndare Saila och överlämnande av gåvor. Vi besökte skolan och fick en underbar sång- och gymnastikuppvisning av skolbarnen till bara våra två familjer. Vi är möra i huvud och själ. Vi har massor hälsningar och tankar, vi återkommer om det när vi landat i allt.
Det viktigaste för oss personligen idag vill vi iallafall bjuda på: Soudamini och Devika möts efter 9 år. Soudamini skötte Devika 24/7 från 3 dagar tills vi hämtade 13 månader senare.


Comments Off on Fullspäckad känslosam dag